Avui és un dia important per la Comissió de Festes, un dels principals projectes que ens vam proposar quan vam iniciar aquesta nova etapa, ja ha començat a caminar.

Volíem inculcar les nostres ambaixades en els més joves del nostre poble i per a això, des de la Comissió de Ambaixades, vam pensar que havíem de portar-les fins a les pròpies aules de l’escola.

Dit i fet, avui dimarts 7 de febrer de 2017, hem començat un taller d’ambaixades amb alumnes del Col·legi Públic Divina Aurora de Beneixama.

Les sessions es prolongaran tots els dimarts del mes de febrer i culminaran el proper dissabte 4 de març, amb una declamació per part dels alumnes davant de la torre Atalaia, com a part dels actes de celebració del Mig Any Fester.

Des d’aquestes línies volem agrair a tots els ambaixadors que han dedicat i dedicaran part del seu temps a aquesta tasca de docència, gràcies infinites perquè sense ells això no hagués estat possible.

I a tots els amics i veïns de Beneixama, us emplacem a acudir als actes del mig any fester però especialment a la primera ambaixada infantil de Beneixama, on podrem gaudir dels grandíssims futurs ambaixadors potencials del nostre poble.

Us esperem, no podeu faltar.

 

A continuació us deixem unes fotos del dia d’avui.

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest