En 2017 vam iniciar l’edició de la revista MOMENTS DE FESTA PER… amb el propòsit de fer un resum final de les festes en imatges a partir de la visió particular de persones vinculades directament amb Beneixama i les nostres festes. Artistes capaços d’expressar a través de l’art de la fotografia, sentiments, vivències, i retratant moments singulars, donant la seva visió particular de la festa i la seva diversitat.

Iniciem els preparatius de la nova edició 2018, i per a tal propòsit hem de començar triant el protagonista o equip protagonista que vulguin liderar aquest any el projecte.

L’elecció d’aquest any es farà per sorteig entre totes les persones interessades que reuneixin els requisits definits a les bases adjuntes.

Tots els interessats a participar hauran d’emplenar el formulari annex i remetre-ho degudament emplenat a través del correu electrònic momentsdefesta@morosicristiansbeneixama.com abans del proper divendres 2 de març.

Recorda:

  • Premi 500€.
  • Data límit de presentació de candidatures 2 de març.

 

Documents castellá:

 

Documents en valencià:

 

LA COMISSIÓ DE FESTES

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest