Tots els festers que no tingueu permís d’avantcàrrega i volgueu participar en els actes d’arcabusseria a les festes 2018, haureu notificar abans del proper divendres 23 de març a les vostres respectives directives per poder conèixer la demanda de nous permisos aquestes festes.

Passada la ressaca del mig any toca ja anar pensant en les festes i en tot el que això implica. Aquest any, com ja vam anunciar al seu dia, la comissió de festes s’acollirà a la nova normativa de l’ús de pólvora i això va a portar moltes novetats, quant a seguretat, repartiment i organització.

Estem ja treballant en tot això i pròximament anunciarem el calendari d’adaptació a la nova normativa i les mesures adoptades per al seu desenvolupament. Però tot això no serà possible sense el compromís de tots els festers, per la qual cosa necessitem de la vostra implicació i suport.

A hores d’ara necessitem conèixer la demanda de festers que necessitaran aquest any obtenir el permís d’avantcàrrega per disparar o obtenir pólvora per primera vegada i que no van tramitar la documentació l’any passat.

Tots els festers que no tingueu permís d’avantcàrrega i volgueu participar en els actes d’arcabusseria a les festes 2018, haureu notificar abans del proper divendres 23 de març a les vostres respectives directives per poder conèixer la demanda de nous permisos aquestes festes.

Volem conèixer la demanda de permisos per veure la viabilitat de coordinar la seva tramitació de la mateixa manera que es va realitzar l’any passat amb la clínica Matoses d’Ibi.

Gràcies per la vostra implicació en aquest tema i en breu donarem més informació al respecte de totes les novetats previstes en aquesta matèria.

 

La Directiva 

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest